Arròs caldós de conill

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Rostirem el conill, i quan sigui rosset, el reservarem.
A la mateixa cassola, daurarem la ceba trossejada petita.
Afegirem el tomàquet ratllat, amb un polsim de sucre.
Quan tot estigui sofregit, hi afegirem el conill.
Afegirem també l'arròs, i ho sofregirem tot junt uns minuts.
Posarem el brou de carn, i la tasseta de crema de carbassó.
Quan estigui quasi a punt, hi posarem el vermut blanc, i ho deixarem coure uns minuts més.

Notes

Es pot fer sense la crema de carbassó, però li dona un gust especial.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se