
Arròs caldós de conill
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Trossets de conill.
- 1 ceba de Figueres.
- Una tomaca madura.
- Brou de carn.
- Sal.
- Oli d'oliva verge.
- Un got de crema de carbassó.
- Un raget de vermut blanc de Reus.
- Quatre tasses d'arròs
Elaboració
Rostirem el conill, i quan sigui rosset, el reservarem.
A la mateixa cassola, daurarem la ceba trossejada petita.
Afegirem el tomàquet ratllat, amb un polsim de sucre.
Quan tot estigui sofregit, hi afegirem el conill.
Afegirem també l'arròs, i ho sofregirem tot junt uns minuts.
Posarem el brou de carn, i la tasseta de crema de carbassó.
Quan estigui quasi a punt, hi posarem el vermut blanc, i ho deixarem coure uns minuts més.
Notes
Es pot fer sense la crema de carbassó, però li dona un gust especial.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1578 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.