Arròs caldós de conill

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Trossets de conill.
  • 1 ceba de Figueres.
  • Una tomaca madura.
  • Brou de carn.
  • Sal.
  • Oli d'oliva verge.
  • Un got de crema de carbassó.
  • Un raget de vermut blanc de Reus.
  • Quatre tasses d'arròs

Elaboració

Rostirem el conill, i quan sigui rosset, el reservarem.
A la mateixa cassola, daurarem la ceba trossejada petita.
Afegirem el tomàquet ratllat, amb un polsim de sucre.
Quan tot estigui sofregit, hi afegirem el conill.
Afegirem també l'arròs, i ho sofregirem tot junt uns minuts.
Posarem el brou de carn, i la tasseta de crema de carbassó.
Quan estigui quasi a punt, hi posarem el vermut blanc, i ho deixarem coure uns minuts més.

Notes

Es pot fer sense la crema de carbassó, però li dona un gust especial.


Recepta de cuina de Arròs caldós de conill
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1578 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: