
Arròs caldós de conill
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Trossets de conill.
- 1 ceba de Figueres.
- Una tomaca madura.
- Brou de carn.
- Sal.
- Oli d'oliva verge.
- Un got de crema de carbassó.
- Un raget de vermut blanc de Reus.
- Quatre tasses d'arròs
Elaboració
Rostirem el conill, i quan sigui rosset, el reservarem.
A la mateixa cassola, daurarem la ceba trossejada petita.
Afegirem el tomàquet ratllat, amb un polsim de sucre.
Quan tot estigui sofregit, hi afegirem el conill.
Afegirem també l'arròs, i ho sofregirem tot junt uns minuts.
Posarem el brou de carn, i la tasseta de crema de carbassó.
Quan estigui quasi a punt, hi posarem el vermut blanc, i ho deixarem coure uns minuts més.
Notes
Es pot fer sense la crema de carbassó, però li dona un gust especial.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3029 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.