Fricandó diferent

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Farem la verdura a trossets petits, i la sofregirem lentament en una cassola, amb una mica de sal i sucre (poc). Ho reservarem
A la mateixa cassola, hi fregirem lleugerament la carn, prèviament salada, i empolsada amb la canyella en pols. Ho reservarem
Posarem les verdures, el pa fregit, les avellanes, la farina fina de blat i el vi o vermut en una batidora manual, i ho triturarem.
Posarem la carn, les verdures triturades, i el brou de verdures a la cassola, i deixarem que bulli una mitja hora a foc lent, juntament amb els xampinyons.

45min

Notes

Els xampinyons poden ser en conserva, o podem també posar-hi moixernons o qualsevol tipus de bolet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se