
Fricandó diferent
Ingredients
- Mig quilo de vedella "llata"a talls fins.
- Una mica de farina.
- Un polsim de canyella en pols.
- Sal.
- Oli verge d'oliva.
- Un porro.
- Una ceba de Figueres mitjaneta.
- Una tomaca madura.
- Un polsim de sucre.
- Una pastanaga.
- Una llesca mitjana de pa fregit.
- Un grapat d'ametlles torrades.
- Una copeta de vermut o vi blanc.
- Brou de verdures.Un litre aproximadament.
- Una culleradeta de farina fina de blat (per no posar marques)
- Uns xampinyons filetejats.
Elaboració
Farem la verdura a trossets petits, i la sofregirem lentament en una cassola, amb una mica de sal i sucre (poc). Ho reservarem
A la mateixa cassola, hi fregirem lleugerament la carn, prèviament salada, i empolsada amb la canyella en pols. Ho reservarem
Posarem les verdures, el pa fregit, les avellanes, la farina fina de blat i el vi o vermut en una batidora manual, i ho triturarem.
Posarem la carn, les verdures triturades, i el brou de verdures a la cassola, i deixarem que bulli una mitja hora a foc lent, juntament amb els xampinyons.
45min
Notes
Els xampinyons poden ser en conserva, o podem també posar-hi moixernons o qualsevol tipus de bolet.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2164 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.