Fricandó diferent

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Mig quilo de vedella "llata"a talls fins.
  • Una mica de farina.
  • Un polsim de canyella en pols.
  • Sal.
  • Oli verge d'oliva.
  • Un porro.
  • Una ceba de Figueres mitjaneta.
  • Una tomaca madura.
  • Un polsim de sucre.
  • Una pastanaga.
  • Una llesca mitjana de pa fregit.
  • Un grapat d'ametlles torrades.
  • Una copeta de vermut o vi blanc.
  • Brou de verdures.Un litre aproximadament.
  • Una culleradeta de farina fina de blat (per no posar marques)
  • Uns xampinyons filetejats.

Elaboració

Farem la verdura a trossets petits, i la sofregirem lentament en una cassola, amb una mica de sal i sucre (poc). Ho reservarem
A la mateixa cassola, hi fregirem lleugerament la carn, prèviament salada, i empolsada amb la canyella en pols. Ho reservarem
Posarem les verdures, el pa fregit, les avellanes, la farina fina de blat i el vi o vermut en una batidora manual, i ho triturarem.
Posarem la carn, les verdures triturades, i el brou de verdures a la cassola, i deixarem que bulli una mitja hora a foc lent, juntament amb els xampinyons.

45min

Notes

Els xampinyons poden ser en conserva, o podem també posar-hi moixernons o qualsevol tipus de bolet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

939 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni a fer el fricandó.
No tardaré, peruè els agrada molt a la família, fet amb verduretes.
gràcies per la vostra comprensió.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: