Magret d'ànec amb salsa de taronja i cruixent de verdures

El pit d'ànec aromatitzat amb taronja és un clàssic de la cuina francesa.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Dos plats plans grans
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Un ganivet per filetejar
Una safata metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina.
Seguidament, agafem el magret d'ànec, el salpebrem, i a la part del greix amb un ganivet de filetejar, fem uns talls no gaire profunds en forma de graella, i el posem a fregir a foc mitjà fins que està daurat, el girem i l'acabem de fregir.
Tot seguit, el posem en una safata plana, i l'enfornem a 180º, durant uns deu minuts, i ja el podrem presentar en el plat de la següent manera: tallem el pit en uns dotze talls, i en posem sis en cada plat en forma de mitja lluna a la part de dalt de cada plat, i a la part de baix posem un grapat de cruixent de verdures, i tot seguit cobrim els talls de pit amb la salsa de taronja, i ja tindrem els plats a punt per servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se