Magret d'ànec amb salsa de peres i peres agredolces

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un magret d'ànec de mida grossa
  • Una pera "blanquilla" gran
  • Salsa de peres "blanquilla" (la trobareu a les meves receptes)
  • Mel
  • Sucre
  • Un raig de vinagre de Mòdena
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata metàl·lica plana
Dos plats plans grans
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un estri per treure el cor de les peres

Elaboració

Primerament, pelem les peres, els hi traiem el cor, les tallem a lo llarg en sis trossos, i les fiquem en un cassó amb mig got de vi blanc, un polsim de sucre, un rajolí de mel, i un rajolí de vinagre de Mòdena, i deixem que vagin coent-se a foc baix, fins que veiem que ja estan toves, i les reservem.
A part, fem la salsa de peres "blanquilla" com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, posem el magret d'ànec salpebrat, i amb un ganivet, fem un engraellat a la part del greix que te el magret, i deixem que es fregeixi, fins que estigui ben rostit, i el traiem.
Tot seguit, un cop una mica fred, el filetegem en uns deu trossos, els fiquem escalopats en una safata plana, i els enfornem a 180º, uns deu minuts, els retirem del forn, i ja els podrem posar en forma de mitja lluna (cinc en cada plat),a la part de dalt del plat,ho cobrim amb una mica de salsa de peres, i a la part de baix, fiquem tres trossos de pera en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2557 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: