Magret d'ànec amb salsa de peres i peres agredolces

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un magret d'ànec de mida grossa
  • Una pera "blanquilla" gran
  • Salsa de peres "blanquilla" (la trobareu a les meves receptes)
  • Mel
  • Sucre
  • Un raig de vinagre de Mòdena
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata metàl·lica plana
Dos plats plans grans
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un estri per treure el cor de les peres

Elaboració

Primerament, pelem les peres, els hi traiem el cor, les tallem a lo llarg en sis trossos, i les fiquem en un cassó amb mig got de vi blanc, un polsim de sucre, un rajolí de mel, i un rajolí de vinagre de Mòdena, i deixem que vagin coent-se a foc baix, fins que veiem que ja estan toves, i les reservem.
A part, fem la salsa de peres "blanquilla" com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, posem el magret d'ànec salpebrat, i amb un ganivet, fem un engraellat a la part del greix que te el magret, i deixem que es fregeixi, fins que estigui ben rostit, i el traiem.
Tot seguit, un cop una mica fred, el filetegem en uns deu trossos, els fiquem escalopats en una safata plana, i els enfornem a 180º, uns deu minuts, els retirem del forn, i ja els podrem posar en forma de mitja lluna (cinc en cada plat),a la part de dalt del plat,ho cobrim amb una mica de salsa de peres, i a la part de baix, fiquem tres trossos de pera en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: