Galtes de porc rostides

Unes galtes ben fàcils per a llepar-se’n els dits (o sucar-hi pa).

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

• En una cassola amb dues cullerades d’oli, marquem les galtes i reservem.
• Al mateix oli hi sofregim a foc lent, el porro, la ceba i la pastanaga tallats petit. Quan quasi ho tinguem, hi afegim el tomàquet triturat i salpebrem.
• Hi tirem una copa de vi negre i deixem evaporar l’alcohol.
• Posem les galtes reservades.
• Ara hi afegim l’altra copa de vi negre i cobrim tot amb aigua.
• Al cap de 2 min. traiem les galtes i triturem les verdures.
• Tornem a afegir les galtes i deixem coure 15 min. I ja podem emplatar.

30min

Notes

Posem una mica de salsa al plat, la galta a sobre i reguem amb més salsa. Al voltant del plat ho podem acompanyar amb patata al caliu, per exemple. També podem fer un arròs salvatge en forma de flam. Escull l’acompanyament que més t’agradi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se