Galtes de porc rostides

Unes galtes ben fàcils per a llepar-se’n els dits (o sucar-hi pa).

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre galtes de porc
  • Oli d’oliva
  • Un porro
  • Una ceba
  • Dues pastanagues
  • Una tassa de tomàquet triturat
  • Sal i pebre
  • Dues copes de vi negre
  • Aigua

4 racions

Elaboració

• En una cassola amb dues cullerades d’oli, marquem les galtes i reservem.
• Al mateix oli hi sofregim a foc lent, el porro, la ceba i la pastanaga tallats petit. Quan quasi ho tinguem, hi afegim el tomàquet triturat i salpebrem.
• Hi tirem una copa de vi negre i deixem evaporar l’alcohol.
• Posem les galtes reservades.
• Ara hi afegim l’altra copa de vi negre i cobrim tot amb aigua.
• Al cap de 2 min. traiem les galtes i triturem les verdures.
• Tornem a afegir les galtes i deixem coure 15 min. I ja podem emplatar.

30min

Notes

Posem una mica de salsa al plat, la galta a sobre i reguem amb més salsa. Al voltant del plat ho podem acompanyar amb patata al caliu, per exemple. També podem fer un arròs salvatge en forma de flam. Escull l’acompanyament que més t’agradi.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Bel Paret diu:
Cal llegir la recepta fins al final. No hi ha cap error en el temps

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: