Salmó amb poma
Una delícia que tindràs en molt poc temps i poca feina.
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Papillota
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 2 lloms de salmó
- Mostassa antiga
- Una poma
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							• Escalfar el forn a 200 graus.
• En una safata per forn hi posem paper sulfurat prou gran per poder embolicar els dos talls de salmó i la pona.
• Posem el salmó sobre el paper, el cobrim de mostassa antiga.
• Tallem la poma a làmines i l’afegim.
• Salpebrem i afegim un raig d’oli d’oliva.
• Emboliquem bé amb el paper i cap al forn durant 12 minuts.
														
 20min
  20min 
Notes
Just sortint del forn, amb compte de no cremar-nos, desemboliquem i emplatem. Posem el tall de salmó i unes quantes làmines de poma al voltant. Jo ho he acompanyat amb uns espinacs amb panses i pinyons.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4006 visites.
 4006 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Pastís
 Pastís Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram