Salmó amb poma
Una delícia que tindràs en molt poc temps i poca feina.
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 lloms de salmó
- Mostassa antiga
- Una poma
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
• Escalfar el forn a 200 graus.
• En una safata per forn hi posem paper sulfurat prou gran per poder embolicar els dos talls de salmó i la pona.
• Posem el salmó sobre el paper, el cobrim de mostassa antiga.
• Tallem la poma a làmines i l’afegim.
• Salpebrem i afegim un raig d’oli d’oliva.
• Emboliquem bé amb el paper i cap al forn durant 12 minuts.
20min
Notes
Just sortint del forn, amb compte de no cremar-nos, desemboliquem i emplatem. Posem el tall de salmó i unes quantes làmines de poma al voltant. Jo ho he acompanyat amb uns espinacs amb panses i pinyons.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3048 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.