Escudella / Olla barrejada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posarem el brou al foc, i afegirem els fideus i l'arròs.
Quan comenci a estar cuit, hi afegirem les patates a daus, la col a trossets, pastanaga, els fesols i els pèsols.
A última hora hi afegirem la botifarra negra, ja que es desfà molt fàcilment.
Tabé hi posarem trocets de carn i pollaste del brou.

30min

Notes

També podem posar-ho tot cru al foc, i deixar que bulli uns vint minuts, menys la botifarra, que hi posarem al final.
També enlloc de posar-hi fesols, podem posar-hi cigrons.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se