Escudella / Olla barrejada
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Brou potent.
- 100 gr. Fesols cuits.
- Un grapat de pèsols.
- Dues pastanagues.
- Una tasseta de fideus num. 1
- Tres tassetes d'arròs.
- Botifarra negra al gust.
- Quatre pilotetes del brou que em fet.
- Patates i col.
4 racions
Elaboració
Posarem el brou al foc, i afegirem els fideus i l'arròs.
Quan comenci a estar cuit, hi afegirem les patates a daus, la col a trossets, pastanaga, els fesols i els pèsols.
A última hora hi afegirem la botifarra negra, ja que es desfà molt fàcilment.
Tabé hi posarem trocets de carn i pollaste del brou.
30min
Notes
També podem posar-ho tot cru al foc, i deixar que bulli uns vint minuts, menys la botifarra, que hi posarem al final.
També enlloc de posar-hi fesols, podem posar-hi cigrons.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1873 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.