Escudella / Olla barrejada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Brou potent.
  • 100 gr. Fesols cuits.
  • Un grapat de pèsols.
  • Dues pastanagues.
  • Una tasseta de fideus num. 1
  • Tres tassetes d'arròs.
  • Botifarra negra al gust.
  • Quatre pilotetes del brou que em fet.
  • Patates i col.

4 racions

Elaboració

Posarem el brou al foc, i afegirem els fideus i l'arròs.
Quan comenci a estar cuit, hi afegirem les patates a daus, la col a trossets, pastanaga, els fesols i els pèsols.
A última hora hi afegirem la botifarra negra, ja que es desfà molt fàcilment.
Tabé hi posarem trocets de carn i pollaste del brou.

30min

Notes

També podem posar-ho tot cru al foc, i deixar que bulli uns vint minuts, menys la botifarra, que hi posarem al final.
També enlloc de posar-hi fesols, podem posar-hi cigrons.


Recepta de cuina de Escudella / Olla barrejada
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: