Pasta amb cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Piquem la ceba, el bitxo i el gra d'all i afegim a la cassola juntament amb l'oli d'oliva, el romaní, el llaurer i la sal. Deixem que es faci uns 10 minuts.⁣

Mentrestant triturem 100g dels cigrons i ho afegim a la cassola juntament amb el tomàquet, deixem que es cogui un parell de minuts.

Seguidament afegim el caldo i la resta de cigrons i deixem que arrenqui el bull. Afegim la pasta i deixem el temps que demana el fabricant (normalment uns 10-12 minuts).⁣

Retirem del foc, deixem reposar uns minuts i ja ho podem gaudir!

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se