Pasta amb cigrons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- mitja ceba
- 1 gra d'all
- 1 culleradeta de romaní
- 1 fulla de llaurer
- Bitxo al gust
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- 3 cullerades de tomàquet triturat
- 400 g de cigrons cuits
- 500 g d'aigua o caldo vegetal
- 150 g de pasta (tipus taurons o pasta curta)
- Sal
Elaboració
Piquem la ceba, el bitxo i el gra d'all i afegim a la cassola juntament amb l'oli d'oliva, el romaní, el llaurer i la sal. Deixem que es faci uns 10 minuts.
Mentrestant triturem 100g dels cigrons i ho afegim a la cassola juntament amb el tomàquet, deixem que es cogui un parell de minuts.
Seguidament afegim el caldo i la resta de cigrons i deixem que arrenqui el bull. Afegim la pasta i deixem el temps que demana el fabricant (normalment uns 10-12 minuts).
Retirem del foc, deixem reposar uns minuts i ja ho podem gaudir!
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4287 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.