Amanida de llenties

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Utensilis

Motllo rodó per emplatar

Elaboració

Si les llenties son de pot, cal en primer lloc passar-les per aigua, per treure la capa llefiscossa que porten, i s'han d'escòrrer bé.
Tallem el tomàquet a daus petits.
Tallem el pebrot verd i la ceba a trossos petits.
Tallem les olives rellenes per la meitat.
Tallem els cogombrets a trossets.
Barregem tots els ingredients, afegint les olives negres.
Salem, sense passar-nos de sal, i afegim un raig de vinagre (aconsello el de mango), i d'oli.
Tornem a barrejar bé.
Ho deixem a la nevera tapat amb film, unes hores.
Quan s'hagi de menjar emplatem utilitzant un motllo rodó, tallem els ous durs en 4 trossos, i els afegim al plat.
Decorem amb les fulles d'alfabreguera.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se