Costellar de porc al forn amb boniato

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Utensilis

Olla a pressió, fregidora d'aire. També es pot fer amb fregidora convencional.

Elaboració

Trossegem en 3 trossos el costellar, i el posem dins l'olla a pressió amb una branca de romaní. Cobrim just d'aigua, i salem. Quan surti vapor de l'olla ho deixem coure 10 minuts.
Mentrestant, en un recipient llarg de turmix posem una cullerada petita de pebre vermell picant, i una de dolça, els 2 alls, una branca de romaní, sense el pal, un raig de vinagre de Mòdena, i un bon raig d'oli d'oliva, i ho triturem tot, que quedi ben fi.
Pelem un moniato, i el tallem en trossos allargats.
Posem el costellar en una safata de forn, sobre un raig d'oli, salpebrem i amb un pinzell de cuina, l'empastifem bé del preparat que hem fet.
Preescalfem el forn a 190 graus dalt i baix, i enfornem 20 minuts.
Alhora posem el moniato tallat dins la fregidora d'aire, i el pintem amb una mica d'oli (també es pot fer amb el preparat si n'ha sobrat i us agrada).
Anem remenant la fregidora cada 4-5 minuts per coure d'una manera homogènia.
Així, tant una cosa com l'altra es couran alhora.

50min

Notes

Fet d'aquesta manera la carn queda molt tendra, i es separà dels ossos fàcilment, i no està resseca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se