
Costellar de porc al forn amb boniato
Ingredients
- 1 Costellar de porc.
- Pebre vermell, picant i dolç.
- 2 Alls.
- Vinagre de Mòdena.
- Oli, sal i pebre negre.
- 2 Branques de romaní.
3 racions
Utensilis
Olla a pressió, fregidora d'aire. També es pot fer amb fregidora convencional.
Elaboració
Trossegem en 3 trossos el costellar, i el posem dins l'olla a pressió amb una branca de romaní. Cobrim just d'aigua, i salem. Quan surti vapor de l'olla ho deixem coure 10 minuts.
Mentrestant, en un recipient llarg de turmix posem una cullerada petita de pebre vermell picant, i una de dolça, els 2 alls, una branca de romaní, sense el pal, un raig de vinagre de Mòdena, i un bon raig d'oli d'oliva, i ho triturem tot, que quedi ben fi.
Pelem un moniato, i el tallem en trossos allargats.
Posem el costellar en una safata de forn, sobre un raig d'oli, salpebrem i amb un pinzell de cuina, l'empastifem bé del preparat que hem fet.
Preescalfem el forn a 190 graus dalt i baix, i enfornem 20 minuts.
Alhora posem el moniato tallat dins la fregidora d'aire, i el pintem amb una mica d'oli (també es pot fer amb el preparat si n'ha sobrat i us agrada).
Anem remenant la fregidora cada 4-5 minuts per coure d'una manera homogènia.
Així, tant una cosa com l'altra es couran alhora.
50min
Notes
Fet d'aquesta manera la carn queda molt tendra, i es separà dels ossos fàcilment, i no està resseca.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1868 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.