Tortell de salmó i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Estenem la fulla de pasta de full i l'estirem una mica, sobre el paper d'enfornar.
Untem de formatge tota la pasta.
Repartim a trossos el salmó fumat per sobre el formatge..
Fem un cilindre, cargolant amb ajuda del paper d'enfornar.
Amb un gavinet que talli bé, tallem el cilindre per la meitat.
Fem una trena amb els dos trossos.
I ajuntem les dues puntes, fent una rodona.
Pintarem de rovell d'ou amb un pinzell de cuina el tortell.
Precalentem el forn a 190 graus, i posem a posició _ durant uns 15 minuts, i posteriorment uns 10-15 m a posició =, depenent del forn.
Comprobar que estigui cuit de dins i torrat de fora.Deixar refredar una estona.

45min

Notes

La tarrina pot ser de formatge a les fines herbes, blau, camenbert. També es pot escampar xocolata d'untar i festucs picats, i fer la mateixa operació per fer la versió dolça.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se