Estofat de vedella

Pla complert de cuina tradicional amb una elaboració senzilla i actualitzada.

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Necessitem una bona cassola.

Elaboració

Cobrim d'oli la base de la cassola on farem el nostre estofat.
Per començar cal enrossir els alls xafats i retirar-los quan ja tenen bon color.
Fregir molt lleugerament les patates tallades a daus uns 3-4' i retirar-les també.
Ara, toca posar el clau d'olor i la carn ja tallada a daus de mossegada, salpebrada i enfarinada. Fregir totes les cares de la carn.
Tot seguit, sofregir la ceba i el pebrot ben picats amb la carn uns 10' a foc mig.
És el moment de posar el tomàquet picat i remenar uns 2'.
Pujar el foc abans d'afegir el conyac. Remenar un parell de minuts mentre s'evapora l'alcohol i gaudim de les flaires. Substituir el clau per 2 fulles de llorer i cobrir amb el brou. Sal i pebre al gust i a coure uns 30’.
És hora d'afegir les patates i que vagin fent 10'.
Finalment, posar els bolets i coure els últims 15'.
Deixar reposar una estona i si és unes hores millor!
Opcional; es poden substituir els bolets per pastanaga a rodelles.

2h

Notes

És un plat que agraeix el repòs.
Per servir-lo podem espolsar julivert picat per sobre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se