Sípia farcida de botifarra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Esparraqueu la botifarra i elimineu el budell que la recobreix, barregeu-la amb la galeta picada, l’all i el julivert, la melsa i salpebreu.
En una paella petita amb poc oli i a temperatura mitja, coeu el barreja de carn, melsa i herbes. Aneu remenant la carn fins que estigui cuita però no torrada. Reserveu.
Un cop al carn estigui freda, barregeu-la amb els tentacles que haureu tallat a trossets, tot plegat serà el farciment de les nostres sípies.
Farciu les sípies amb la carn i els tentacles, sense atiborrar les sípies per evitar que s’obrin al coure, cosiu la boca amb els escuradents.
En una cassola poseu les dues sípies, amb l’oli i el vi a parts iguals de manera que arribin a mitja alçada de les sípies.
Coeu a foc baix durant una hora (aprox.) fins que les sípies estiguin toves (és a dir cuites), assegureu-vos d’anar rectificant de sal.
Ja podeu emplatar.

1h 30min

Notes

Es poden acompanyar de cols de Brussel·les o la verdura que més us agrada.
També es pot es pot fer amb calamar, en comptes de sípia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se