Brou de peus de porc bullits

Cuina 101. Les bases de la cuina catalana. A partir d'unir elaboracions d'aquestes bases se'n podrà fer qualsevol elaboració icònica d'aquesta, la nostra, gastronomia.

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

1) Talla les verdures a mida bresa.
2) Posa-les en una olla amb l'oli totes les verdures i coure durant uns 15 minuts a foc viu
3) Crema tots els possibles pèls que hi hagi en el peu en el fogó
4) Agrega els peus de porc, l'aigua (freda) i les espècies a l'olla
5) Coure durant dues hores a foc baix (retirar la bromera que s'hi forma a la superfície)
6) Deixar reposar mitja hora més
7) Colar i reservar

3h

Notes

Pot fer-se l'elaboració sense cap mena de verdura només amb peus de porc o agregant més vegetals. Amb les verdures post-cocció poden triturar-se per fer un puré per acompanyar alguna carn o llegum. Pot fer-se a l'olla pressió escurçant el temps d'elaboració a la meitat.

És una elaboració on l'únic greix present és l'oli de coure les verdures. A part d'això la resta de components són o vegetals o gelatina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se