Sopes de la postguerra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una olla fonda
Un batedor de varetes
Un coldor gran
Un boldo de vidre
Una sopera de porcellana blanca
Quatre escudelles de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, pelem les patates, rentem les pells i les posem a l'olla amb: la pastilla de brou, el porro, la branca d'api, la ceba pelada, i deixem que cogui tot plegat durant quaranta cinc minuts.
Seguidament, ho passem tot plegat pel colador i ho posem a l'olla on acabarem de fer la sopa.
Hi afegim el pa fet a trossos, i deixem que cogui fins que el pa és ben tou.
Tot seguit, passem el batedor de varetes, i quan el pa ja està ben desfet, en un bol de vidre batem dos ous i els anem afegint tot remenant amb el batedor de varetes, ho corregim de sal, i ja tenim la sopa llesta per servir a taula amb la sopera, i les quatre escudelles.

1h 30min

Notes

Aquesta sopa, la feiem a casa en l'epoca de la pstguerra, i era part de la nostra subsistencia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se