Entrecot amb salsa de bolets

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Jo ja ho he provat varies vegades i va molt millor alhora de coure la carn treient-la de la nevera u
na estoneta abans de coure-la. En una paella ben calenta hi posarem un raig d'oli i una nou de mantega i courem els entrecots 2 minuts per cada banda, salpebrerem. Si us agrada més cuit, doncs 3 minuts, però no més perquè llavors quedaria ressec. Els reservarem. A la mateixa paella que hem fet servit hi courem la ceba i els alls talladets petits, un cop la ceba es comenci a posar transparent hi posarem una mica de conyac i deixem reduir una mica. Seguidament hi afegirem un o dos grapats de bolets variats, tant poden ser frescos com congelats i els saltegem una mica. Un cop estiguin cuasi fets hi afegim la nata líquida, com que a nosaltres ens agrada molt, hi he posat un cartró de 200 ml, deixarem reduir una mica i hi posarem els entrecots un minutet, lo just perquè s'impregni amb el gust, servirem.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se