Entrecot amb salsa de bolets

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 entrecots sense os
  • Sal grossa
  • Oli
  • Mantega
  • Pebre
  • 1 ceba
  • Saltejat de bolets
  • 3 dents d'all
  • Conyac
  • Nata líquida

4 racions

Elaboració

Jo ja ho he provat varies vegades i va molt millor alhora de coure la carn treient-la de la nevera u
na estoneta abans de coure-la. En una paella ben calenta hi posarem un raig d'oli i una nou de mantega i courem els entrecots 2 minuts per cada banda, salpebrerem. Si us agrada més cuit, doncs 3 minuts, però no més perquè llavors quedaria ressec. Els reservarem. A la mateixa paella que hem fet servit hi courem la ceba i els alls talladets petits, un cop la ceba es comenci a posar transparent hi posarem una mica de conyac i deixem reduir una mica. Seguidament hi afegirem un o dos grapats de bolets variats, tant poden ser frescos com congelats i els saltegem una mica. Un cop estiguin cuasi fets hi afegim la nata líquida, com que a nosaltres ens agrada molt, hi he posat un cartró de 200 ml, deixarem reduir una mica i hi posarem els entrecots un minutet, lo just perquè s'impregni amb el gust, servirem.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2694 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: