Calamar anellat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Prepararem el pa amb tomàquet com sempre.
Tallarem el calamar ja net tal com es veu a la fotografia: Posem un ganivet pel mig i el tallem a tires per la part de sobre. La de sota ha de quedar sencera.
I l'arrebossarem per fer-lo a la romana: ou batut i passat per la farina barrejada amb el llevat. I el fregim.
Jo tinc una manera d'enfarinar que queda molt bé: poso la farina en un bol que es pot tapar i el sacso. Així queda molt ben arrebossat.
Se serveix posant el calamar en forma d'anella.

15min

Notes

És un entrepà ideal per a veure un partit de futbol. Aquest entrepà és típic a Madrid (amb la llicència del pa amb tomàquet que és molt nostre). Servit amb una cervesa molt fresca seria bo pel Real Madrid/Barça. De pas fer un petit homenatge a Damm pel seu anunci que és 100% essència catalana.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se