Llenties casolanes

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posarem les llenties en remull d'un dia per l'altre.
Les bullirem durant uns 15 minuts, si són petitetes, o fins que veiem toves, amb la fulla de llorer.
Farem un sofregit en una cassola amb la ceba, la tomaca (amb una mica de sucre perquè deixi anar l'acidesa),i hi afegirem la copeta de vi blanc i quan ho tenim quasi sofregit, hi afegirem l'all i julivert i la sobressada, deixant-ho al foc fins que aquesta última s'hagi quasi desfet.
Hi posarem les llenties, i ho remenarem tot ben bé, i ja ho podem emplatar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se