Llenties casolanes

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 quilo de llenties, una ceba mitjaneta, una tomaca mitjaneta madura i dolça, all i julivert, una copeta de vi blanc, una culleradeta de sucre, una fulla de llorer, i 100 grams de sobressada.

4 racions

Elaboració

Posarem les llenties en remull d'un dia per l'altre.
Les bullirem durant uns 15 minuts, si són petitetes, o fins que veiem toves, amb la fulla de llorer.
Farem un sofregit en una cassola amb la ceba, la tomaca (amb una mica de sucre perquè deixi anar l'acidesa),i hi afegirem la copeta de vi blanc i quan ho tenim quasi sofregit, hi afegirem l'all i julivert i la sobressada, deixant-ho al foc fins que aquesta última s'hagi quasi desfet.
Hi posarem les llenties, i ho remenarem tot ben bé, i ja ho podem emplatar.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: