Cloïsses al forn

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola , una escorredora , un morter i una plata per forn.

Elaboració

Piquem tot barrejat , els alls , la ceba , el pa ratllat i una mica de sal. Lliguem això amb oli d´oliva asta aconseguir una pasta. En una cassola amb una mica d´aigua , obrim les cloïsses i les escorrem, i guardem el suc que ens queda. Posem-les cloïsses en un plat o plata , i escampem una mica de suc de obrir-les, i escampem per sobre també la pasta que hem preparat. Ho posem uns minuts a gratinar i ja estarà llest.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se