Patates al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Rentar les patates ben netes.
Partir-les per la meitat. Amb la punta d'un ganivet, ratllar-les en forma de creu o de reixa, perque es coguin millor.
Salpebrar i tirar un rajolí d'oli per sobre.Al fons del plat posar una cullerada d'aigua per facilitar la cocció.
Coure al microones uns 6 minuts. Si veieu que queden fortes, deixar-les uns minuts més. Dependrà de la classe i la qualitat de la patata

8min

Notes

Podeu decorar-les amb all i julivert, o acompanyar-les d'alguna de les salses que he publicat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se