Pastís d'albergínies

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer, es treu la pell de les albergínies, es tatllen en rodanxes i es salen per tal que treguin el suc. Després d’una hora reposant, s’arrebossen amb farina. A continuació, es fregeixen amb oli ben calent i es posen sobre d’un tovalló de paper perquè absorbeixin l’oli sobrant. En una plàtera del forn si posa una mica d'oli de fregir les albergínies, es cobreix tot el fons amb formatge ratllat i damunt es col•loquen les rodanxes d’albergínia. A sobre s’hi tira salsa de tomàquet que ja tindrem preparat. Es torna a fer la mateixa operació tantes vegades com capes vulguem o fins que acabem tots els ingredients.
Finalment, farem una pasta amb els ous batuts, sal, una cullerada de salsa de tomàquet i una cullerada de pa ratllat. Aleshores es cobreix la plàtera amb aquesta pasta i es posa al forn durant 20 minuts. Resulta un pastís exquisit... Proveu-lo us xopareu els dits!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se