Enrotllat per canapés

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

Utensilis

Un pal pe fer pintxos, un ganivet i paper de plata.

Elaboració

Prenem un tros de paper de plata ; i a sobre i estenem una llesca de pernil dolç. Seguidament untem la llesca amb formatge i a sobre del formatge amb paté. Després agafem un palet de pinxo ,sigui de fusta o metalic; i enfilem unes olives. Després posem l´enfilall d´olives en una punta de la llesca de pernil untada amb formatge i paté, i anem enrotllant l´enfilall fins arribar al final de la llesca de pernil. Després ho emboliquem amb paper de plata i entatxonem be .Posem al congelador una estona i quan s´endureixi, podrem tallar a llesques fines i posar damunt la base per canapès o Torrades .

Notes

No poso numero de racions , depèn de la gent que siguem-El temps depèn de la quantitat de canapès


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se