Enrotllat per canapés
Categoria:
Dificultat: Facil
Ingredients
- Pernil dolç en llesca una mica gruixuda-Formatge per untar-Paté per untar-Olives sense pinyol-Base per canapè o Torrades de canapè-
Utensilis
Un pal pe fer pintxos, un ganivet i paper de plata.
Elaboració
Prenem un tros de paper de plata ; i a sobre i estenem una llesca de pernil dolç. Seguidament untem la llesca amb formatge i a sobre del formatge amb paté. Després agafem un palet de pinxo ,sigui de fusta o metalic; i enfilem unes olives. Després posem l´enfilall d´olives en una punta de la llesca de pernil untada amb formatge i paté, i anem enrotllant l´enfilall fins arribar al final de la llesca de pernil. Després ho emboliquem amb paper de plata i entatxonem be .Posem al congelador una estona i quan s´endureixi, podrem tallar a llesques fines i posar damunt la base per canapès o Torrades .
Notes
No poso numero de racions , depèn de la gent que siguem-El temps depèn de la quantitat de canapès
Comparteix aquesta recepta: