Enrotllat per canapés

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pernil dolç en llesca una mica gruixuda-Formatge per untar-Paté per untar-Olives sense pinyol-Base per canapè o Torrades de canapè-
  •  

Utensilis

Un pal pe fer pintxos, un ganivet i paper de plata.

Elaboració

Prenem un tros de paper de plata ; i a sobre i estenem una llesca de pernil dolç. Seguidament untem la llesca amb formatge i a sobre del formatge amb paté. Després agafem un palet de pinxo ,sigui de fusta o metalic; i enfilem unes olives. Després posem l'enfilall d'olives en una punta de la llesca de pernil untada amb formatge i paté, i anem enrotllant l'enfilall fins arribar al final de la llesca de pernil. Després ho emboliquem amb paper de plata i entatxonem be .Posem al congelador una estona i quan s'endureixi, podrem tallar a llesques fines i posar damunt la base per canapès o Torrades .

Notes

No poso numero de racions , depèn de la gent que siguem-El temps depèn de la quantitat de canapès


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3908 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: