Canapès de formatge, pernil i xampinyó

Ingredients

  • 200 grs. de formatge d'untar
  • 75 grs. de pernil ibèric
  • 75 grs. de xampinyons de llauna
  • Olives per decorar
  • Pa de baguette

Utensilis

Va bé disposar d'una trituradora elèctrica.

Elaboració

-Trinxeu el pernil ben menut
-Trinxeu els xampinyons ben menuts
-En un plat poseu el formatge, el pernil i els xampinyons triturats; mescleu bé.
-Poseu a torrar el pa tallat a rodanxetes.
-Unteu cada llesca amb la mescla i coroneu amb una oliva.

Notes

Si espereu convidats podeu tindre la mescla de formatge, pernil i xampinyó preparada amb anticipació i, a l'últim moment, fer les torrades i untar-les.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2364 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Alícia Ribot i Sabaté diu:
El cap de setmana passat em van convidar a dinar a Can Blanc de Vilacireres; una masia situada en un indret fantàstic a prop de Gòsol. Allà vaig provar aquests canapès que no he tardat en fer perquè a tots ens van agradar molt.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!