Canapès de formatge, pernil i xampinyó
Ingredients
- 200 grs. de formatge d'untar
- 75 grs. de pernil ibèric
- 75 grs. de xampinyons de llauna
- Olives per decorar
- Pa de baguette
Utensilis
Va bé disposar d'una trituradora elèctrica.
Elaboració
-Trinxeu el pernil ben menut
-Trinxeu els xampinyons ben menuts
-En un plat poseu el formatge, el pernil i els xampinyons triturats; mescleu bé.
-Poseu a torrar el pa tallat a rodanxetes.
-Unteu cada llesca amb la mescla i coroneu amb una oliva.
Notes
Si espereu convidats podeu tindre la mescla de formatge, pernil i xampinyó preparada amb anticipació i, a l'últim moment, fer les torrades i untar-les.
Etiquetes:
Aperitiu Canapès Fàcil
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2834 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Josep, disculpa el retard en respondre; fins avui no havia vist la teva pregunta. Sí, pots multiplicar per tres tots...
Serà qüestió de provar-ho, gràcies Quim!
Jo els bullo màxim 6 o 7 minuts; son boníssims!
Hola Quim, abans de fer aquesta salsa voldria que em diguis si un cop feta domina molt el gust de cervesa. Motes gràcies!
Bona tarda, Aquest plat jo sovint el faig, però no poso mai el peix fins que les patates son cuites doncs, un llom de peix...