Cargols dolços-picants

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

renteu bé els cargols amb sal i vinagre, un cop ben nets poseu-los al foc en aigua freda, una mica de sal i un ramet d’herba, un cop enganyats i arrencat bé el bull, reserveu una part de l’aigua, escorreu-los bé i renteu-los sota l’aixeta.
En una cassola, amb una mica d’oli prepareu el sofregit de ceba i tomàquet, un cop el tingueu ben concentrat hi afegiu la farina, tot remenant, deixeu coure uns instants, mulleu-ho amb l’aigua dels cargols, tot seguit incorporeu els cargols i deixeu coure. Apart feu una picada amb el bitxo, els alls, les avellanes, el pa fregit i la xocolata e incorporeu a la cassola, rectifiqueu de sal i pebre negre, deixeu coure 15 minuts més i ja ho teniu apunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se