Tartar de salmo amb les seves torradetes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Netegeu un tros de salmó: traieu-li totes les espines i la pell. Després, emboliqueu-lo amb paper film i congeleu-lo com a mínim 24 hores. Un cop fet aquest procés, descongeleu i talleu el salmó a trossets molt petits. Un cop tallat, reserveu-lo en un recipient de plàstic i acte seguit talleu el cerfull, la ceba i l’ou dur també a trossets molt petits. Barregeuho tot junt i rectifiqueu de sal, pebre negra i afegiu l’oli d’oliva. A part, talleu llesquetes de pa i torreu-les al forn i amb un altre plat, fiqueu-hi uns trossets de mantega.

Notes

En comptes de mantega es pot usar formatge Philadelpia que es mesclara amb una mica de cibulette i unes gotas de suc de llimona


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se