Trinxat de la cerdanya

Categoria:
Típica de: Espanya → Cerdanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu al foc una olla amb aigua abundant i una mica de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les verdures: la col, la coliflor i les patates; les primeres, tallades a trossos, i les segones, trencades. Un cop bullida la verdura, escorreu-la..A part, en una altra cassola, poseu-hi un raig d'oli d'oliva i saltegeu-hi la cansalada, que previament haureu tallat a trossets. Despres, afegiu-hi les mongetes seques i, per ultim, la verdura bullida. Aixafeu-ho molt be i rectifiqueu-ho de sal. Finalment, agafeu una paella i saltegeu-hi el trinxat, perque quedi amb crosta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se