Trinxat de la cerdanya

Categoria:
Típica de: Espanya → Cerdanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 col, 1 coliflor, 1 kg de patates, 4 talls de cansalada, 150 g de mongetes seques, 2 dl d'oli d'oliva y sal

4 racions

Elaboració

Poseu al foc una olla amb aigua abundant i una mica de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les verdures: la col, la coliflor i les patates; les primeres, tallades a trossos, i les segones, trencades. Un cop bullida la verdura, escorreu-la..A part, en una altra cassola, poseu-hi un raig d'oli d'oliva i saltegeu-hi la cansalada, que previament haureu tallat a trossets. Despres, afegiu-hi les mongetes seques i, per ultim, la verdura bullida. Aixafeu-ho molt be i rectifiqueu-ho de sal. Finalment, agafeu una paella i saltegeu-hi el trinxat, perque quedi amb crosta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1236 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: