Arròs melós de pollastre i verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Aquest arròs, es fa molt bé en una caldero, però també es pot fer en paella o cassola de fang.

Elaboració

En un caldero, o paellera, hi afegim un bon raig d'oli, com 6 ó 8 cullerades grans. Aixafem els alls sencers, fent servir el ganivet pla, i donant-los un cop al damunt. Els fiquem al caldero, i que es dorin una mica. Salpebrem i afegim el pollastre i rostim uns minuts fins que estigui daurat. Mentrestant, tallem el pebrot en juliana, netegem les carxofes i tallem a cuarts, les mongetes a talls grans, i tirem les verdures per aquest ordre dins el caldero amb el polastre i remenem. Deixem que es facin una mica i afegim els garrofons. Remenem tot el conjunt, durant uns minuts, procurant no desfer les carxofes, i tirem el tomàquet amb un polsim de sal. Remenem tot un altra vegada, i deixem cinc minuts. A continuació tirem la meitat del caldo, que teniem calent i afegim una culleradeta de colorant. Fem bullir uns cinc minuts, i tirem l'arròs. Deixem bullir a foc mitjà. No deixarem que s'asequi i si és necesari afegirem caldo, procurant que quedi melós i no sec. Anirem rectificant de sal, (recomano que estigui un punt més salat del que ens agradaria), i quan el grà estigui al nostre gust apaguem el foc, i servim al moment. (si queda el gra un pel dur per al nostre gust, deixem reposar cin minuts tapat amb un drap).

30min

Notes

En el Mercadona , venen unes bosses de verdures congelades especials per paella, que donen molt bon resultat per aquest plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se