Guisat de cigrons

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Bullir l'orella de porc amb l'api, la part verda del porro, la fulla de llorer, i una mica de sal, fins que estigui ben cuita. Trossejar-la petita i reservar.
Trinxar la ceba, la part blanca del porro,el pebrot, la tomaca i els alls.
Fer un sofregit amb la ceba, el porro i el pebrot. A mitja cocció, afegir la tomaca i els alls fins que quedi ben melós. Incorporar els cigrons cuits i l'orella.Remenar bé. Si cal, afegir una mica de brou o aigua, per que faci xup-xup 1 minut. Servir calent.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se