Guisat de cigrons

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 gr. de cigrons cuits - o 1 pot de 450 gr.
  • 250 gr. de orella de porc
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 pebrot vert
  • 1 tomaca
  • 2 alls
  • 1 brot d'api
  • 1 fulla de llorer
  • Sal - oli
  • 2 ous durs (opcional)

2 racions

Elaboració

Bullir l'orella de porc amb l'api, la part verda del porro, la fulla de llorer, i una mica de sal, fins que estigui ben cuita. Trossejar-la petita i reservar.
Trinxar la ceba, la part blanca del porro,el pebrot, la tomaca i els alls.
Fer un sofregit amb la ceba, el porro i el pebrot. A mitja cocció, afegir la tomaca i els alls fins que quedi ben melós. Incorporar els cigrons cuits i l'orella.Remenar bé. Si cal, afegir una mica de brou o aigua, per que faci xup-xup 1 minut. Servir calent.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: