Conill amb llanegues

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Fregir els trossos de conill espolvorejat amb les herbes, sal i pebre.
Fer un sofregit amb la ceba, el porro i els alls, quan estigui cuit, incorporar la farina, remenar un moment que comenci a espessir i afegir el vi blanc i a continuació afegir el tomàquet fregit, el conill, el brou i deixar coure uns 20 mts. fins que el conill estigui tou.
Finalment incorporar les llanègues (o bolets) i coure 2 mts. més

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se