Conill amb llanegues
Categoria:
Carns
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 conill mitjà, trossejat
- 1 pot de llanegues (o de bolets variats)
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 alls
- 1 cullerada de tomaca fregit
- 2 cullerades de farina
- 1 gotet de vi blan sec
- 1/4 l. de brou
- Oli- sal - pebre
- Herbes triturades (farigola, llorer, romer)
6 racions
Elaboració
Fregir els trossos de conill espolvorejat amb les herbes, sal i pebre.
Fer un sofregit amb la ceba, el porro i els alls, quan estigui cuit, incorporar la farina, remenar un moment que comenci a espessir i afegir el vi blanc i a continuació afegir el tomàquet fregit, el conill, el brou i deixar coure uns 20 mts. fins que el conill estigui tou.
Finalment incorporar les llanègues (o bolets) i coure 2 mts. més
45min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6551 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.