Conill amb llanegues

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill mitjà, trossejat
  • 1 pot de llanegues (o de bolets variats)
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 2 alls
  • 1 cullerada de tomaca fregit
  • 2 cullerades de farina
  • 1 gotet de vi blan sec
  • 1/4 l. de brou
  • Oli- sal - pebre
  • Herbes triturades (farigola, llorer, romer)

6 racions

Elaboració

Fregir els trossos de conill espolvorejat amb les herbes, sal i pebre.
Fer un sofregit amb la ceba, el porro i els alls, quan estigui cuit, incorporar la farina, remenar un moment que comenci a espessir i afegir el vi blanc i a continuació afegir el tomàquet fregit, el conill, el brou i deixar coure uns 20 mts. fins que el conill estigui tou.
Finalment incorporar les llanègues (o bolets) i coure 2 mts. més

45min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7952 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: