Meló a l'Oporto
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos melons petits, rodonets. Millor si són dels de color groc.
- Dues copes de vi d'Oporto.
- Unes fruites confitades per decoració.
- Dues culleradetes petites de cafè soluble.
Utensilis
Una cullera per a fer boles (com les de gelat, però més petita).
Unes blondes per posar sota del melò, si volem.
Elaboració
Tallarem el meló pel mig, tal i com està en la fotografia.
El buidarem, fent petites boletes amb una cullera petita, o amb l'estri especial.
El farcirem de les seves pròpies boletes, i de les fruites que volguem.
El ruixarem amb mitja copeta d'Oporto.
Finalment, hi espolsarem mitja culleradeta de cafè en pols.
Reservarem a la nevera fins a servir-lo.
Notes
Cal servir aquest meló molt fred.
Comparteix aquesta recepta: