Meló a l'Oporto

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cullera per a fer boles (com les de gelat, però més petita).
Unes blondes per posar sota del melò, si volem.

Elaboració

Tallarem el meló pel mig, tal i com està en la fotografia.
El buidarem, fent petites boletes amb una cullera petita, o amb l'estri especial.
El farcirem de les seves pròpies boletes, i de les fruites que volguem.
El ruixarem amb mitja copeta d'Oporto.
Finalment, hi espolsarem mitja culleradeta de cafè en pols.
Reservarem a la nevera fins a servir-lo.

45min

Notes

Cal servir aquest meló molt fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se