Meló a l'Oporto

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos melons petits, rodonets. Millor si són dels de color groc.
  • Dues copes de vi d'Oporto.
  • Unes fruites confitades per decoració.
  • Dues culleradetes petites de cafè soluble.

4 racions

Utensilis

Una cullera per a fer boles (com les de gelat, però més petita).
Unes blondes per posar sota del melò, si volem.

Elaboració

Tallarem el meló pel mig, tal i com està en la fotografia.
El buidarem, fent petites boletes amb una cullera petita, o amb l'estri especial.
El farcirem de les seves pròpies boletes, i de les fruites que volguem.
El ruixarem amb mitja copeta d'Oporto.
Finalment, hi espolsarem mitja culleradeta de cafè en pols.
Reservarem a la nevera fins a servir-lo.

45min

Notes

Cal servir aquest meló molt fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: