Meló a l'Oporto
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos melons petits, rodonets. Millor si són dels de color groc.
- Dues copes de vi d'Oporto.
- Unes fruites confitades per decoració.
- Dues culleradetes petites de cafè soluble.
4 racions
Utensilis
Una cullera per a fer boles (com les de gelat, però més petita).
Unes blondes per posar sota del melò, si volem.
Elaboració
Tallarem el meló pel mig, tal i com està en la fotografia.
El buidarem, fent petites boletes amb una cullera petita, o amb l'estri especial.
El farcirem de les seves pròpies boletes, i de les fruites que volguem.
El ruixarem amb mitja copeta d'Oporto.
Finalment, hi espolsarem mitja culleradeta de cafè en pols.
Reservarem a la nevera fins a servir-lo.
45min
Notes
Cal servir aquest meló molt fred.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5934 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.