Boles de melĂł agredolces

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Mig melĂł gran (en surten 60 boles)
  • Mel
  • Mantega
  • Sucre
  • Sal
  • Conyac
  • Vinagre de sidra o poma

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Una aranya de filferro
Un estri per fer boles de melĂł
Una safata fonda per guardar les boles

ElaboraciĂł

Primerament fem les 60 boles de meló amb l'estri adient, i les anem ficant en una paella amb mantega a foc baix. Les espolsem amb un polsim de sal i força sucre i les fiquem a coure.
Quan comencen a estar una mica daurades, les flamegem amb un raig de conyac, i tot seguit afegim la mel i el vinagre de poma, i deixem que vagin caramelizant.
Quan ja les tenim daurades i toves, les reservem en una safata untada amb una mica de mantega fins el moment de fer-les servir.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta ĂŠs una guarniciĂł molt adient per diversos tipus de plats.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Boles de melĂł agredolces

Enllaça aquesta recepta:

1071 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!