Crema freda de meló amb encenalls de pernil cruixents
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Crema
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un meló mitjà
- Una carcasa de pollastre
- Dos litres d'aigua mineral
- Un cullerada sopera d'anís
- Tres llesques de pernil salat, tallades ben fines
- Sal
- Un tròs de blanc d'àpi
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Paper sulfuritzat
Una gerra gran de vidre
Una safata plana, per anar al forn
Un colador xinès
Una batedora elèctrica
Elaboració
							Primerament, posem l'aigua, l'api, i la carcassa de pollastre en un cassó, i deixem que cogui uns trenta minuts.
Mentrestant, agafem el pernil, el tallem a juliana molt fina, i el posem damunt un paper sulfurat en una safata per anar al forn.
Tot seguit, el posem en el forn a 180º, fins que és cruixent, i el reservem.
A continuació, colem el brou que hem fet amb la carcassa de pollastre, i deixem que refredi.
A part, agafem el meló, el tallem en dues meitats, i amb l'ajud d'una cullera gran, retirem totes les llavors. Tot seguit, els pelem i el tallem a trossos regulars.
A continuació, el fiquem juntament amb el brou, i tot seguit passem la batedora elèctrica.
Després, amb l'ajud de la batedora elèctrica, ho passem pel batedor xinès i ho posem en un cassó on acabarem de fer la crema.
Amb el batedor de varetes, anem remenat, fins aconseguir una crema de textura fina i homogènia.
Ja per acabar la crema de meló, afegim una cullerada sopera d'anís sec, ho remenem,i ho posem a la nevera en una gerra de vidre, unes hores, abans de servir-ho a taula.
En el moment de servir, omplim les escudelletes fins arribar gairebé a dalt del tot, espolsem una mica d'encenalls de pernil cruixents pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de les cremes fredes
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  La cuina de les cremes fredes  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3074 visites.
 3074 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Eugeni Aznar Penalva
 Eugeni Aznar Penalva![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram