Crema freda de melĂł amb encenalls de pernil cruixents

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un melĂł mitjĂ 
  • Una carcasa de pollastre
  • Dos litres d'aigua mineral
  • Un cullerada sopera d'anĂ­s
  • Tres llesques de pernil salat, tallades ben fines
  • Sal
  • Un tròs de blanc d'Ă pi

4 racions

Utensilis

Quatre escudelletes de porcellana blanca
Un cassĂł gran
Un batedor de varetes
Paper sulfuritzat
Una gerra gran de vidre
Una safata plana, per anar al forn
Un colador xinès
Una batedora elèctrica

ElaboraciĂł

Primerament, posem l'aigua, l'api, i la carcassa de pollastre en un cassĂł, i deixem que cogui uns trenta minuts.
Mentrestant, agafem el pernil, el tallem a juliana molt fina, i el posem damunt un paper sulfurat en una safata per anar al forn.
Tot seguit, el posem en el forn a 180Âş, fins que ĂŠs cruixent, i el reservem.
A continuaciĂł, colem el brou que hem fet amb la carcassa de pollastre, i deixem que refredi.
A part, agafem el melĂł, el tallem en dues meitats, i amb l'ajud d'una cullera gran, retirem totes les llavors. Tot seguit, els pelem i el tallem a trossos regulars.
A continuació, el fiquem juntament amb el brou, i tot seguit passem la batedora elèctrica.
DesprÊs, amb l'ajud de la batedora elèctrica, ho passem pel batedor xinès i ho posem en un cassó on acabarem de fer la crema.
Amb el batedor de varetes, anem remenat, fins aconseguir una crema de textura fina i homogènia.
Ja per acabar la crema de melĂł, afegim una cullerada sopera d'anĂ­s sec, ho remenem,i ho posem a la nevera en una gerra de vidre, unes hores, abans de servir-ho a taula.
En el moment de servir, omplim les escudelletes fins arribar gairebĂŠ a dalt del tot, espolsem una mica d'encenalls de pernil cruixents pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crema freda de melĂł amb encenalls de pernil cruixents

Enllaça aquesta recepta:

986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!