Boles de mel贸 a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
Estaci贸:      
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Mig mel贸 de mida gran (en surten unes quaranta boles)
  • Oli d'oliva
  • Vuit ous batuts
  • Farina

10 racions

Utensilis

Un estri per buidar fruites en forma de boles
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Una safata plana metal路lica
Un batedor de varetes

Elaboraci贸

Primerament amb l'estri per fer boles, anem buidant el mel贸 fins a tenir unes quaranta boles.
Seguidament, les espolvorem amb farina, les fiquem en el bol dels ous batuts, i tot seguit les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que s贸n daurades, i les anem ficant en una safata amb paper de cuina, per treure l'exc茅s d'oli.
A continuaci贸, ja les podem ficar d'una manera abellidora en una safata de porcellana blanca, i servir-les a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, 茅s una guarnici贸 molt adient tant per plats de peix com de carns, aix铆 com un excel路lent aperitiu.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Boles de mel贸 a la romana

Enlla莽a aquesta recepta:

1119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!