Boles de meló a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig meló de mida gran (en surten unes quaranta boles)
  • Oli d'oliva
  • Vuit ous batuts
  • Farina

10 racions

Utensilis

Un estri per buidar fruites en forma de boles
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Una safata plana metal·lica
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament amb l'estri per fer boles, anem buidant el meló fins a tenir unes quaranta boles.
Seguidament, les espolvorem amb farina, les fiquem en el bol dels ous batuts, i tot seguit les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que són daurades, i les anem ficant en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, ja les podem ficar d'una manera abellidora en una safata de porcellana blanca, i servir-les a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, és una guarnició molt adient tant per plats de peix com de carns, així com un excel·lent aperitiu.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2287 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: