Filets de llobarro a la romana amb perles de mel贸 agredolces

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya 鈫 Catalunya
Estaci贸:
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Sis llobarros de raci贸
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal
  • Boletes de mel贸 agredolces (les trobareu a les meves receptes)
  • Sis ous batuts

4 racions

Utensilis

Dues paelles grans
Una aranya de filferro
Quatre plats grans de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Un estri per fer boletes de mel贸
Una safata plana amb paper de cuina

Elaboraci贸

Primerament, fem les boletes de mel贸 agredolces com explico a la meva recepta i les reservem.
A continuaci贸, netegem els llobarros i en traiem dotze filets.
Seguidament, els salem, els passem per farina i ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva uns tres minuts per cada cara, i els fiquem en una safata amb un paper de cuina per treure l'exc茅s d'oli, i els reservem.
En el moment de muntar els plats, fiquem tres filets de llobarro per plat a la part de dalt, i a baix fem un niu amb deu boletes de mel贸, i ja podrem servir els plats a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Filets de llobarro a la romana amb perles de mel贸 agredolces

Enlla莽a aquesta recepta:

984 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!