Espatlla de xai al forn amb patates

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata de forn fonda.

Elaboració

Farem marcar en quatre trossos l'espatlla de xai a la carnisseria.
La posarem en ad0b amb l'oli, la sal, el pebre, trossets de llimona (per entremig dels talls) i l'orenga durant unes dotze hores. (D'un dia per l'altre).
Fregirem en una paella les patates tallades a trossos no massa petits, la ceba en juliana grossa, i els alls, i ho reservarem.
Posarem l'espatlla al forn, en una safata gran i fonda, girada cap abaix, i quan sigui rosseta, la girarem i hi afegirem les patates, alls, ceba i el vi dolç, i ho deixarem enrossir de l'altra banda. I llestos!

1h 30min

Notes

Ho servirem amb la mateixa safata de forn, i molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se