Espatlla de xai al forn amb patates
Ingredients
- Una espatlla de xai d'un quilo aproximadament.
- Oli verge d'oliva, sal, pebre negre.
- Orenga trinxada.
- Una llimona.
- Un got de moscatell o vi dolç.
- Un quilo de patates.
- Dues cebes mitjanetes dolces.
- Una cabeça d'alls.
4 racions
Utensilis
Safata de forn fonda.
Elaboració
Farem marcar en quatre trossos l'espatlla de xai a la carnisseria.
La posarem en ad0b amb l'oli, la sal, el pebre, trossets de llimona (per entremig dels talls) i l'orenga durant unes dotze hores. (D'un dia per l'altre).
Fregirem en una paella les patates tallades a trossos no massa petits, la ceba en juliana grossa, i els alls, i ho reservarem.
Posarem l'espatlla al forn, en una safata gran i fonda, girada cap abaix, i quan sigui rosseta, la girarem i hi afegirem les patates, alls, ceba i el vi dolç, i ho deixarem enrossir de l'altra banda. I llestos!
1h 30min
Notes
Ho servirem amb la mateixa safata de forn, i molt calent.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6479 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.