Faves a la catalana

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregir la ceba tallada ben petita. Quan estigui tova, afegir la tomaca ratllada i els alls trinxats molt petits. Posar-hi la cansalada tallada petita i quan estigui cuita, passar-ho tot a una olla fonda. Rentar les faves i posar-les dins l'olla, tapar-les que es coguin amb el vapor que desprenen. Durant la cocció, agafant les anses junt amb la tapadora per que no surtin, sacsejar-les (no remenar-les)i així s'aniran coent totes per igual. A mitja cocció, afegir les botifarres tallades a rodanxes. Servir calent.

35min

Notes

En podeu menjar tot l'any si utilitzeu faves congelades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se